English

Project Overview

Social Media Results

Formula: views + (likes x 3)
Result: 1004 + (114 x 3) = 1346
Social media rating result: 1,346
This project has made it to the Jury Rating!

The Theoretical Cure Of Cancer

Media Type: Video
Van egy magyar közmondás: Kutyaharapást szőrével. Az volt az ötletünk, hogy a rák ellen is, ÖNMAGÁVAL fogunk küzdeni. 1985 óta képesek vagyunk a DNS lánc bizonyos részeit elválasztani a többitől. Keressük meg a rákban azt részt, (a rák kialakulásának elején) amely a sejtosztódás hibásodásáért felelős, nagyon sokkal meggyorsítva azt. Kiszednén ezt a részt, ls ha be tudnánk adni egészséges sejteknek, akkor meg tudnán gyorsítani osztódásukat. Hogyan lehetne ezt kivitelezni anélkül, hogy véglegesen módosítanánk vele sejteink DNS-ét? Vírussal. A vírusok képesek átírni egy sejt DNS láncát a sajátjukéra. Tehát annyit kéne tennünk, hogy a rákból kinyert DNS darabot tesszük meg a vírus nukleinsavának, így az általunk kívánt módosítást hajtaná végre a DNS-ben. Vírusokat pedig képesek vagyunk alkotni. Ezt az eljárást nevezzük A-Can.Vir-nek. Gondoljunk bele, a chemoterápia során a legnagyobb ellenség az idő. Az egészséges sejtek nem gyógyulnak olyan gyorsan mint amilyen gyorsan pusztulnak. Erre lenne megoldás az A-Can.Vir. Elég gyorssá válna a sejtosztódás ahhoz, hogy túlélje a beteg. Felmerül a kérdés, hogy nem rákosodna el az A-Can.Vir-rel oltott sejt. A válasz nem. Ugyanis a mi egészésges sejtjeinkben se a tumorszupresszor gének, se az apoptózis képessége nincs deaktiválva.
Ha ezt az eljárást ötvözzük őssejtekkel (amelyeket a legfrissebb kutatások szerint már ki tudunk nyerni a vöröscsontvelőnkből, bár igaz nem fájdalommentesen) akkor képesek leszünk arra, hogy az új, őssejtekből kifejlődő sejtek, szövetek osztódását nagyon meggyorsítsuk. Így képesek lennénk gyorsan újranöveszteni a hiányzó bőr darabot, csont-, porcszövetet, akármit. Ezáltal gyógyítani a hiányzó végtagokat, szervi elégtelenségeket. A teljes metódus neve A-CanST.Vir.
Lényegében a sejtregenárciót szedjük 2 részre.
Hisszük, hogy a gyógyuláshoz mindenkinek joga van. Így ha működne az A-CanST.Vir, mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni! Reméljük, hogy ezáltal rengeteg embernek tudnánk visszaadni a lehetőséget egy jobb, és teljesebb életre!
Finalist
1,346
1,004
114
The Theoretical Cure O...
A-CanST.VirAG2VideoHU

Random ProjectsView All Projects

491
344
49
Be Smart, Do Not Start
The ThinkersAG1VideoMT
Finalist
3,423
2,190
411
ASSiSTIVE TECHNOLOGY
ScientistsAG2VideoCY
Finalist
80,155
80,104
17
Myths about the human ...
Myth BustersAG2Pres.HU
13
10
1
Clean water biology
caitlin ham...AG2VideoIE