English

Project Overview

Social Media Results

Formula: views + (likes x 3)
Result: 1004 + (114 x 3) = 1346
Social media rating result: 1,346
This project has made it to the Jury Rating!

The Theoretical Cure Of Cancer

Media Type: Video
Van egy magyar közmondás: Kutyaharapást szőrével. Az volt az ötletünk, hogy a rák ellen is, ÖNMAGÁVAL fogunk küzdeni. 1985 óta képesek vagyunk a DNS lánc bizonyos részeit elválasztani a többitől. Keressük meg a rákban azt részt, (a rák kialakulásának elején) amely a sejtosztódás hibásodásáért felelős, nagyon sokkal meggyorsítva azt. Kiszednén ezt a részt, ls ha be tudnánk adni egészséges sejteknek, akkor meg tudnán gyorsítani osztódásukat. Hogyan lehetne ezt kivitelezni anélkül, hogy véglegesen módosítanánk vele sejteink DNS-ét? Vírussal. A vírusok képesek átírni egy sejt DNS láncát a sajátjukéra. Tehát annyit kéne tennünk, hogy a rákból kinyert DNS darabot tesszük meg a vírus nukleinsavának, így az általunk kívánt módosítást hajtaná végre a DNS-ben. Vírusokat pedig képesek vagyunk alkotni. Ezt az eljárást nevezzük A-Can.Vir-nek. Gondoljunk bele, a chemoterápia során a legnagyobb ellenség az idő. Az egészséges sejtek nem gyógyulnak olyan gyorsan mint amilyen gyorsan pusztulnak. Erre lenne megoldás az A-Can.Vir. Elég gyorssá válna a sejtosztódás ahhoz, hogy túlélje a beteg. Felmerül a kérdés, hogy nem rákosodna el az A-Can.Vir-rel oltott sejt. A válasz nem. Ugyanis a mi egészésges sejtjeinkben se a tumorszupresszor gének, se az apoptózis képessége nincs deaktiválva.
Ha ezt az eljárást ötvözzük őssejtekkel (amelyeket a legfrissebb kutatások szerint már ki tudunk nyerni a vöröscsontvelőnkből, bár igaz nem fájdalommentesen) akkor képesek leszünk arra, hogy az új, őssejtekből kifejlődő sejtek, szövetek osztódását nagyon meggyorsítsuk. Így képesek lennénk gyorsan újranöveszteni a hiányzó bőr darabot, csont-, porcszövetet, akármit. Ezáltal gyógyítani a hiányzó végtagokat, szervi elégtelenségeket. A teljes metódus neve A-CanST.Vir.
Lényegében a sejtregenárciót szedjük 2 részre.
Hisszük, hogy a gyógyuláshoz mindenkinek joga van. Így ha működne az A-CanST.Vir, mindenki számára elérhetővé szeretnénk tenni! Reméljük, hogy ezáltal rengeteg embernek tudnánk visszaadni a lehetőséget egy jobb, és teljesebb életre!
Finalist
1,346
1,004
114
The Theoretical Cure O...
A-CanST.VirAG2VideoHU

Random ProjectsView All Projects

Finalist
1,782
1,323
153
ŽIVALSKA CELICA
vrhniške zn...AG1VideoSI
Finalist
8,745
8,739
2
Madarak vándorlása -
Nagy BiankaAG1Pres.HU
Finalist
95
95
0
3rd Harmony
3rd HarmonyAG1PosterCY
Finalist
3,361
3,334
9
UNA HISTORIA PURA
AUNICORNIOSPAG1Pres.ES